ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ONLINE


Είμαστε μια ομάδα καθηγητών και έχουμε μεγάλη πείρα στην διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με την online παράδοση μαθημάτων, καθώς έτσι δεν χάνεις χρόνο και έχεις εύκολη πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεσαι.
Το μάθημα πραγματοποιείται μέσω Skype είναι ευχάριστο και παρόμοιο με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας. Καθηγητής - Μαθητής.
Η διαφορά είναι ότι το διαδικτυακό μάθημα μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και παρέχεται εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών και σε ευέλικτες ώρες.

Με την εκμάθηση ιταλικών OnLine, κερδίζεις καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου χωρίς περιττές μετακινήσεις .


Η σύγχρονη, ευχάριστη και ρεαλιστική εκπαίδευση είναι τα στοιχεία που ευνοούν τη μαθησιακή διαδικασία.


Μάθε online & σε real time, έχοντας δίπλα σου άριστους καθηγητές! Κάνε εγγραφή τώρα και μάθε περισσότερα για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση! Σε ένα κόσμο όπου οι χώρες καθίστανται όλο και περισσότερο αλληλεξαρτώμενες και οι νέες τεχνολογίες έχουν εξαλείψει τα σύνορα και τις αποστάσεις, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Το μάθημα μέσω Skype γίνεται σε πραγματικό χρόνο όπως θα γινόταν σε μια παραδοσιακή τάξη. Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να συνομιλούν και μεταξύ τους και με τον καθηγητή δίνοντας έμφαση στην παραγωγή προφορικού αλλά και γραπτού λογού. Τα εργαλεία που χρειάζεται ο μαθητής είναι μια αξιόπιστη σύνδεση στο internet και έναν υπολογιστή με μια webcam ηχεία.